Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине Шавник: Реализацијом капиталних пројеката до убрзаног развоја

Објављено: 21.07.2020. 23:30 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Душко Марковић упутио је, поводом 22. јула - Дана општине Шавник, честитку предсједнику Општине Влатку Вуковићу, предсједнику Скупштине општине Југославу Јакићу, одборницима Скупштине општине и грађанима Шавника.

„Уважавајући развојне потенцијале Шавника, Влада Црне Горе је предано радила на стварању услова за њихову валоризацију. Са реализацијом капиталних пројеката на територији општине Шавник, изградњом хидроелектране Комарница и вјетроелектране Гвозд, вјерујем да ћемо заједнички свједочити убрзаном развоју овога краја, али и цијеле Црне Горе“, наводи се у честитки предсједника Владе.

Новом запошљавању, те квалитетнијем животу грађана Шавника и цијелог дурмиторског краја, допринијеће и даљи развој туризма и пољопривреде, као стратешких грана развоја Сјевера.

„Удруженим снагама, уз пуну подршку Владе, Шавник ћемо учинити привлачним за живот, покретање бизниса и отварање нових радних мјеста“, закључује се у честитки предсједника Марковића.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?