Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине Плав: Покретањем укупног развоја до бољег живота

Предсједник Владе Душко Марковић честитао у име Владе и у своје има Дан општине Плав предсједнику Општине Мирсаду Бајрактаревићу и предсједнику Скупштине општине Шефкету Јеврићу, одборницима у Скупштини и свим грађанима Плава.

„Примјер онога што је вјековна вриједност Црне Горе – мултиетнички и мултиконфесионални склад, константно се потрвђује у Плаву. Уједињени у потреби свеукупног развоја, заједно градимо европску Црну Гору. Вишемилионска улагања у Плав, у мандату ове Владе, имају за циљ још снажнију валоризацију многобројних потенцијала овог краја – туристичких, пољопривредних, прерађивачких и енергетских“, наводи се у честитки предсједника Владе. 

Са друге стране, унапређење путне, комуналне и друге инфраструктуре допринијеће квалитетнијем развоју града и бољем животу грађана. 

„Вјерујем да ће многи Плављани, али и наша дијаспора, препознати прилике за покретање и унапређење бизниса, које се нуде у континуитету, па и кроз Трећи пакет социо-економских мјера, вриједан 1,2 милијарде, и искористити шансу за своју будућност и бољи живот. У то име, још једном вам честитам Дан општине“, пише у честитки предсједника Марковића- .

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?