Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Курбан-бајрам: Одлука ИЗ да се у данима великог празника уздржи од окупљања је гест бриге за другога – једне од најснажнијих вриједности сваке религије

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у лично име и свим грађанима исламске вјероисповијести у Црној Гори и у нашој дијаспори Курбан-бајрам.

„Дозволите да поздравим одлуку Исламске заједнице и вјерника да се у данима овог великог празника уздрже од традиционалног окупљања у вјерским објектима. Управо је кроз гест поштовања препорука државе и здравствених власти, исказана брига за другога као једна од најснажнијих вриједности сваке религије. Такође, користим прилику да бројној дијаспори која усљед тренутне здравствене ситуације, по први пут није у прилици да празнике проведе у Црној Гори, захвалим на разумијевању и подршци коју су исказивали у претходним мјесецима“ – стоји у честитки предсједника Владе упућеној Реису Исламске заједнице у Црној Гори Рифату Фејзићу.

Премијер је изразио жељу да Бајрам у домове свих вјерника донесе добро здравље, срећу и просперитет, а да Црна Гора свој пут настави у духу међусобног повјерења и пријатељства, слоге и солидарности.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?