Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић честитао Дан општине Гусиње

Објављено: 03.08.2020. 16:42 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име предсједници општине Гусиње Анели Чекић, предсједнику Скупштине општине Џенадину Радончићу, одборницима у Скупштини општине и грађанима Гусиња Дан општине.

„Богата традиција Гусиња темељи се на добрим међунационалним и међуконфесионалним односима, толеранцији, међусобном поштовању и разумијевању. Управо такав амбијент је квалитетна основа за снажан економски и свеукупни развој. Влада Црне Горе посвећено је радила на унапређењу инфраструктуре и стварању развојних претпоставки за цијели гусињски крај, како би ова општина своја природна богатства могла валоризовати на добробит свих грађана“, наводи се у честитки премијера Марковића.

Наша подршка, како се додаје, неће изостати ни у наредном периоду. Још више и још снажније ћемо радити како би се у Гусињу боље живјело, али пуни ефекат свих улагања могућ је само у синергији са ефикасном локалном самоуправом.

„У жељи да заједно са становницима Гусиња и нашом дијаспором градимо богатију Црну Гору, честитам Вам Дан општине“, пише у честитки предсједника Владе.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?