Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић честитао Дан општине Плужине

Објављено: 03.08.2020. 19:00 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име Дан општине Плужине градјанима Плужина, предсједнику општине Мијушку Бајагићу, предсједнику Скупштине општине Петру Митрићу, и одборницима у локалном парламенту.

„Снажна посвећеност Владе унапређењу развоја Сјевера допринијеће бољем и квалитетнијем животу и мањим миграцијама становништва у сваком дијелу наше земље. Унапређујући инфраструктуру, настављамо да стварамо услове да вриједни житељи Плужина и цијелог дурмиторског краја, остају на својим имањима, раде и производе, чиме ћемо заједно допринијети подизању животног стандарда“, наводи се у честитки предсједника Владе.

Природни ресурси вашег краја могу бити додатно валоризовани и искоришћени у областима пољопривреде, водопривреде, енергетике. 

„Влада остаје отворена за даљу сарадњу и подршку свим развојим иницијативама“, наводи се у честитки премијера Марковића и додаје да жели да наставимо заједнички да градимо бољу и снажнију, европску Црну Гору.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?