Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине Петњица: Заједно радимо на креирању бољих услова живота

Објављено: 03.08.2020. 21:58 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име предсједнику општине Петњица Самиру Аговићу, предсједнику Скупштине општине Мехмеду Адровићу, одборницима у Скупштини општине и грађанима Петњице Дан општине.

„Са значајним инвестицијама у бољу инфраструктурну повезаност и инвестицијама у сектор пољопривреде заједнички радимо на креирању бољих услова живота за грађане Петњице“, наводи се у честитки предсједника Владе.

Додаје се да је враћањем статуса самосталне општине, Влада визију развоја бихорског краја као задатак поставила пред локалну самоуправу и грађане Петњице, пружајући сваки вид помоћи и подршке.

„Желимо да наставимо започето партнерство, на добро свих житеља Петњице и наше дијаспоре која потиче из бихорског краја. Са жељом да наша партнерства додатно оснажимо, честитам вам Дан општине“, пише у честитки предсједника Владе.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?