Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић: Нема говора о смањењу плата у државној управи, институцијама и предузећима

Премијер Душко Марковић поручио је да Влада гарантује редовност плата, пензија и социјалних давања и да је осигурала одрживост јавних финансија на дужи рок, те да стога нема говора о смањену плата у државној управи, институцијама и предузећима.

„Економску кризу изазвану глобалном епидемијом коронавируса, Црна Гора је дочекала спремно, а одговор државе на кризу био је одлучан, ефективан и издашан захваљујући одговорној економској политици коју водимо. Влада гарантује редовност плата, пензија и социјалних примања. Повећавали смо и плате и пензије и социјална давања кад год смо могли, а смањивали једино функционерима када је то било нужно. Обезбиједили смо подршку нашој привреди и грађанима, осигурали одрживост јавних финансија на дужи рок, и зато нема говора о смањењу плата у државној управи, институцијама и предузећима“ – саопштио је предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?