Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Међународни дан младих: Љубав и поштовање према својој држави немају цијену, а ни алтернативу, само заједно, са ЦГ у срцу, можемо напредовати

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је Међународни дан младих поручивши омладини да љубав и поштовање према својој држави нема цијену, ни алтернативу и да само заједничким напорима, са Црном Гором у срцу, можемо осигурати да наша земља буде још боље и још богатије мјесто за живот.

„Драга омладино, Честитам вам Међународни дан младих, са жељом да будете здрави, срећни и уважени, и да и даље доприносите развоју и напретку наше Црне Горе“ – поручио је предсједник Владе.

Премијер Душко Марковић у поруци наводи да све што смо радили и постигли у претходном периоду има само један циљ – развијену државу која бесплатно школује омладину и отвара нова радна мјеста за своје младе, интегришући их у процесе креирања и доношења одлука.

„Али одговорност за рјешавање бројних изазова, једнако као и за одабир животних и каријерних путева, не лежи искључиво на држави и њеним институцијама, већ и на вама. Ваша животна и стваралачка енергија и у времену пред нама треба да буде покретачка снага друштвених процеса и даљих позитивних промјена. Зато ћемо учинити све да обезбиједимо још боље прилике за ваш успјех и напредовање“ “ – поручио је предсједник Владе.

Премијер је обраћање завршио позивом младима на љубав и поштовање према својој држави.

„На крају, желим да вам поручим да љубав и поштовање према својој држави нема цијену, а ни алтернативу. И да само заједничким напорима, са Црном Гором у срцу, можемо осигурати да наша земља буде још боље и још богатије мјесто за живот вас и генерација које долазе“ – поручио је предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић поводом Међународног дана младих.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?