Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине Мојковац: Свједочићемо убрзаном економском напретку

Објављено: 12.08.2020. 18:00 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име предсједнику општине Мојковац Ранку Мишнићу, предсједнику Скупштине општине Драгомиру Мрдаку, одборницима у Скупштини општине и грађанима Мојковца Дан општине.

„Својим патриотизмом и слободарским вриједностима, Мојковац заузима истакнуто мјесто у богатој црногорској историји, што чини додатну обавезу Владе да у сарадњи са локалном самоуправом још снажније ради на валоризацији свих природних потенцијала овог града“, наводи се у честитки предсједника Владе. 

Увјерени смо да данас, више него икада, грађани Мојковца препознају напоре које Влада улаже на реализацији кључних капиталних пројеката а све у циљу укупног развоја, отварања нових радних мјеста и подизања стандарда живота свих грађана Мојковца. 

„Са значајним пројектима, прије свих изградњом новог скијалиста Жарски, у наредном периоду свједочићемо убрзаном економском напретку цијелог мојковачког краја, на добро свих његових грађана“, пише у честитки премијера Марковића. 

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?