Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић поручио дијаспори поводом непримјерених порука опозиције: Црна Гора је ваша држава, увијек сте добродошли кући

Предсједник Владе Душко Марковић поручио је нашој дијаспори и нашим грађанима у иностранству да је, упркос непримјереним и недобронамјерним порукама које им упућује опозиција, Црна Гора је њихова држава у коју могу доћи кад год пожеле.

„Ових дана имали смо прилике да видимо непримјерене и недобронамјерне поруке упућене од стране опозиције нашој дијаспори и нашим грађанима. Желим да подсјетим да је Црна Гора у најтежим тренуцима епидемије коронавируса, када су многе друге државе затварале своје границе, обезбиједила повратак у нашу земљу свим нашим држављанима, и то о трошку Владе. Тада није било ни кампање за изборе, нити су избори били расписани! Али јесте било бриге за црногорског човјека, и јесте било домаћинског односа државе према сваком нашем грађанину, гдје год да се налазио. И тако ће и остати!“ – саопштио је предсједник Владе Душко Марковић.

Премијер је позвао нашу дијаспору и грађане у иностранству да онима који их пописују и потказују страним државама, најбољи одговор дају демократски и цивилизовано, у данима који слиједе.

„Поштована дијаспоро, Црна Гора је ваша држава данас и за сва времена. Вама је у њој мјесто и у њу можете доћи кад год пожелите, и у свако доба! Добродошли кући! Да је вјечна Црна Гора!“ – поручио је предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?