Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине Колашин: Капитална улагања стављају Колашин на мапу најатрактивнијих дестинација

Објављено: 27.08.2020. 20:30 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име предсједнику општине Колашин Милосаву Булатовићу, предсједнику Скупштине општине Милану Ђукићу, одборницима у Скупштини општине и грађанима Колашина Дан општине.

„Стратешким приступом уз заједничку визију Владе и актуелне локалне управе, Колашин је кренуо путем убрзаног развоја. То је и наш дуг према овом крају, његовим вриједним људима и слободарској и антифашистичкој улози Колашина. Капитална улагања у валоризацију природних потенцијала Бјеласице и Биоградске горе, заједно са највећим инфраструктурним пројектом – изградњом аутопута, стављају Колашин на мапу најатрактивнијих инвестиционих и туристичких дестинација“, наводи се у честитки предсједника Марковића.

Увјерен је да ће Колашин убрзо постати центар стварања нове вриједности не само за овај град већ и за цијелу Црну Гору.

„Влада остаје посвећена даљем убрзаном развоју Сјевера како би његови потенцијали били искоришћени на добро грађана и цијеле Црне Горе“, пише у честитки предсједника Владе.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?