Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине: Улагања у инфраструктуру учиниће Никшић привлачним за развој привреде

Објављено: 18.09.2020. 15:07 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име предсједнику општине Веселину Грбовићу, предсједнику Скупштине општине Радивоју Никчевићу, одборницима у Скупштини општине и грађанима Дан општине Никшић.

"И у данима великих изазова пандемије коронавируса, Никшић показује способност да обезбиједи ефективну здравствену заштиту и сигурност својим грађанима. Увјерени смо да ће локална заједница у сарадњи са државним институцијама, осигурати да здравствену кризу пребродимо са што мање посљедица", наводи се у честитки предсједника Владе.

Како се додаје, улагања у град под Требјесом, у његову укупну друштвену инфраструктуру чак и у времену економске кризе, учиниће Никшић још привлачнијум за развој наше привреде и предузетништва, отварање нових радних мјеста и бољи живот грађана. 

"Увјерен сам да ће завршетак капиталних пројеката, започетих у мандату ове Владе, позиционирати Никшић као локомотиву развоја црногорске економије", пише у честитки предсједника Марковића. 

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?