Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Јеврејској заједници Рош Хашану и Јом Кипур: Заједнички, уз повјерење и међусобну помоћ, можемо превазићи изазове који су пред нама

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе Црне Горе и своје лично, предсједници и свим припадницима Јеврејске заједнице Црне Горе предстојеће празнике Рош Хашану и Јом Кипур.

„Желим да наступајући благи дани у домове вјерника донесу мир и ојачају вјеру да заједнички, уз повјерење и међусобну помоћ, можемо превазићи многе изазове који су пред нама. А најприје да у периоду пандемије коронавируса, сачувамо своје и здравље других људи“ – наводи се честитки премијера Душка Марковића упућеној предсједници Јеврејске заједнице Црне Горе Нини Офнер Бокан.

Предсједник Владе је у честитки захвалио Јеврејској заједници на доприносу у јачању независне, мултикултуралне и мултинационалне Црне Горе, која је управо са тим вриједностима – поуздан партнер евроатлантске заједнице и будућа чланица Европске уније.

„У увјерењу да ћемо заједнички наставити да дајемо допринос хуманим и напредним стремљењима, честитам Вам на избору за предсједницу Јеврејске заједнице Црне Горе и још једном свим вјерницима желим срећне наступајуће празнике“ – наводи се у честитки предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића упућеној предсједници Јеврејске заједнице Црне Горе Нини Офнер Бокан.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?