Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Локалне самоуправе, Управа полиције и Управа за инспекцијске послове договориле координиране контроле поштовања епидемиолошких мјера

Надлежни органи у локалним самоуправама ће заједно са Управом полиције и Управом за инспекцијске послове у континуитету спроводити координиране инспекцијске контроле стриктног поштовања епидемиолошких мјера – закључено је данас на састанку Оперативног штаба НКТ-а за инспекцијске послове.

„Оно на чему ћемо посебно инсистирати како на локалном тако и на националном ниво јесте досљедно поштовање свих мјера“ – рекао је након састанка секретар Општинског тима за заштиту и спашавање Пријестонице Цетиња Дејан Лучић. Додао је да се то посебно односни на ношење заштитних маски и на отвореном и у затвореном простору.

Шефица Оперативног штаба за координацију реализације мјера за спречавање ширења корона вируса Проф. др Весна Мирановић упознала је надлежне локалне органе са епидемиолошком ситуацијом и са закључицима Националног координационог тијела за заразне болести које захтијева ефикаснији рад органа надлежних за контролу спровођења мјера како би локална трансмисија била смањена на најмањи ниво прије почетка школске године.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

ФОТО И ВИДЕО
:хттпс://флиц.кр/с/аХсмQР5ајX
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?