Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о грађевинским производима

Објављено: 14.11.2020. 13:00 Аутор: Министартсво одрживог развоја и туризма

На основу члана 15 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ( “Службени лист ЦГ”, број 41/18), Министарство одрживог развоја и туризма упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ

Грађанима, стручној јавности, органима државне управе, локалним самоуправама, струковним удружењима и појединцима заинтересованим за питања која се уређују овим законом - да се укључе у јавну расправу о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о грађевинским производима.

Имајући у виду сложену епидемиолошку ситуацију узроковану пандемијом вируса ЦОВИД 19 и ризик који носи окупљање у затвореном простору, Министарство одрживог развоја и туризма обавјештава заинтересовану јавност да организовање округлих столова и трибина о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о грађевинским производима није могуће одржати.

Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о грађевинским производима спроводи се достављањем примједби, предлога и сугестија у писаном или електронском облику на е–маил адресу: јавна.расправа@мрт.гов.ме на Обрасцу 4 Уредбе или на адресу Министарства одрживог развоја и туризма, ИВ пролетерске бригаде 19 Подгорица.

Јавна расправа траје до 7.децембра 2020. године.

Јавни позив објављује се на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма и порталу е–управе.

Министарство ће сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи, који ће бити објављен на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма и порталу е –управе.

Прилози:
- Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о грађевинским производима са образложењем
- РИА образац
- Програм јавне расправе на Обрасцу 3
- Образац 4 за давање примједби, предлога и сугестија

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?