Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Очувањем животне средине и одрживом валоризацијом природних потенцијала даље развијати Пљевља

Објављено: 19.11.2020. 15:41 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име дан општине Пљевља предсједнику Игору Голубовићу, предсједнику Скупштине општине Драгиши Сокићу, одборницима у Скупштини и свим грађанима.

"Његујући и чувајући мултиконфесионални склад и културну разноликост наше државе, Пљевља дају примјер утемељеној визији трајања Црне Горе засноване на суживоту и добросусједству", наводи се у честитки предсједника Марковића.

Свједочећи интензивним улагањима у бројне инфраструктурне пројекте, овај град је дубоко закорачио у суштинско унапређење услова за живот и рад свих својих житеља, а на добробит очувања квалитета животне средине у цијелом Плиеваљском крају.

"Остварени резултати улагања држве и сарадње Владе и Општине, служе за примјер и требају бити подстицај за још бржи развој Пљеваља у скорој будућности", наводи се у честитки предсједника Владе. 

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?