Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине Тиват: Данашњи Тиват примјер успјешних дугорочних визија државне и локалне власти

Објављено: 20.11.2020. 18:00 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име дан општине Тиват предсједнику општине Жељку Комненовићу, предсједнику Скупштине Андрији Петковићу, одборницима у Скупштини и свим грађанима.

"Данас Тиват заузима високо мјесто на европској и свјетској мапи елитног туризма. Овај град је примјер како се уз дугорочну визију и стратешко партнерство Владе, локалне самоуправе и инвеститора може остварити економски препород на бенефит његових грађана, али и цијеле државе", пише у честитки предсједника Марковића. 

Додаје се да Тиват већ сада има респектабилну развојну основу коју ће додатно унаприједити планирана валоризација аеродрома те улагања у капиталну саобраћајну инфраструктуру, што ће несумњиво привући капитал, нове инвестиције и нова пословна знања неопходна свакој заједници.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?