Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић обишао капиталне пројекте у Бијелом Пољу: радови одлично напредују, Влада ће до посљедњег дана радити у интересу грађана

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Предсједник Владе Душко Марковић обишао је данас радове на капиталним пројектима у општини Бијело Поље – скијалиште Цмиљача, инфрасктрутурне пројекте у оквиру Ђаловића пећине и школу „Душан Кораћ“ – и том приликом казао да сви пројекти одлично напредују и да ће Влада до посљедњег дана радити у интересу грађана.

„Могу са задовољством истаћи да се радови одвијају несметаном динамиком и у пуном интензитету. Од 30. августа ни један дан није био изгубљен. На овај начин потврђујемо да испуњавамо програмске циљеве ове Владе и наравно да до посљедњег дана мандата ове Владе радимо у интересу грађана Бијелог Поља, Сјевера и Црне Горе и испуњавамо обећања која смо дали“ – казао је Премијер.

Предјседник Владе је изразио задовољство динамиком и степеном изведених радова и поручио да ће урадити све да ови кључни капитални инфраструктурни пројекти и у општини Бијело Поље и на Сјеверу буду приоритет институција и у народном периоду јер је то у интересу грађана, Црне Горе и њене економије и развоја и вишег стандарда свих грађана.

Са предсједником Владе капиталне развојне пројекте обишао је и предсједник Општине Бијело Поље Петар Смоловић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?