Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавна расправа о Предлогу ИВ националног извјештаја о спровођењу Конвенције о доступности информација, учешћу јавности у доношењу одлука и праву на правну заштиту у питањима животне средине (Архуске конвенције)

Објављено: 30.11.2020. 20:45 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 41/18), обавјештава заинтересовану јавност да покреће

Јавну расправу о Предлогу ИВ националног извјештаја о спровођењу Конвенције о доступности информација, учешћу јавности у доношењу одлука и праву на правну заштиту у питањима животне средине (Архуске конвенције), у периоду од 30.новембра до 30.децембра 2020.године.

Прилози:
- Предлог ИВ националног извјештаја о спровођењу Конвенције о доступности информација, учешћу јавности у доношењу одлука и праву на правну заштиту у питањима животне средине (Архуске конвенције)
- Јавни позив
Програм јавне расправе
- Образац 4: „Примједбе, предлози и сугестије“

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?