Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Кривокапић честитао Дан општине Даниловград: Унапређење квалитета живота сваког појединца биће високо на агенди рада Владе

Предсједник Владе проф. др Здравко Кривокапић честитао је у име Владе и у своје име Дан општине Даниловград предсједници Зорици Ковачевић, предсједнику Скупштине Зорану Бошковићу, одборницима у Скупштини општине и свим грађанима.

„Преузимајући дужност првог човјека Владе у условима економске и здравствене кризе, опредијелио сам се да дам пун људски и професионални допринос даљем јачању црногорског друштва. С тим у вези, реализација капиталних пројекта и унапређење квалитета живота сваког појединца, биће високо на агенди рада Владе, са циљем да све расположиве потенцијале ставимо у службу развоја који ће гарантовати економски опоравак, напредак и посљедично бољи стандард грађана“, наводи се у честитки предсједника Владе.

Премијер Кривокапић је нагласио да ће, на том плану, блиско сарађивати са локалним руководствима, уз увјерење да се заједнички могу остварити зацртани циљеви, за добро сваког Даниловграђанина и Даниловграђанке, и цијеле Црне Горе.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?