Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

„Да заједно градимо свијетлу будућност Подгорице"

Објављено: 19.12.2020. 07:00 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе

Предсједник Владе Црне Горе проф. др Здравко Кривокапић честитао је у име Владе Црне Горе и у своје име, 19. децембар Дан Главног града, предсједнику Општине Ивану Вуковићу, предсједнику Скупштине општине, Ђорђу Сухиху, одборницима Скупштине општине и свим грађанкама и грађанима Подгорице.

„Упркос бројним разарањима и искушењима са којима се у својој прошлости суочавао, град под Горицом успијевао је да сачува искру слободе, дух побједника и буде на исправној страни историје.

И ове године 19. децембар је прилика да се сјетимо свих појединаца који су положили живот за одбрану нашег главног града, као и оних којих су улагали и улажу себе у његову обнову и развој.

Ступањем на дужност премијера Црне Горе у условима економске кризе и у години када се свијет суочава са озбиљном здравственом кризом, чврсто сам одлучио да своје људске и професионалне капацитете у потпуности ставим на располагање црногорској држави и друштву.

Унапређење животног стандарда и квалитета живота у овим изазовним временима један је од кључних приоритета рада Владе, која ће све своје потенцијале ставити у службу економске ревитализације и напретка наше земље.

У наведеном задатку у локалним руководствима, а првенствено у руководству Главног града, видимо најближе партнере и сараднике. Увјерен сам да само заједничким залагањем и преданим радом можемо остварити постављене циљеве, а све на добробит грађанки и грађана Подгорице и цијеле Црне Горе.

Честитам вам Дан Главног града са жељом да у годинама које слиједе на темељима поносне прошлости градимо свијетлу будућност Подгорице“, наводи се у честитки премијера Здравка Кривокапића.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?