Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Честитка потпредсједника Абазовића поводом Дана ослобођења Подгорице

Објављено: 19.12.2020. 07:30 Аутор: Кабинет потпредсједника Владе Црне Горе

Потпредсједник Владе др Дритан Абазовић, честитао је свим грађанкама и грађанима Дан ослобођења Подгорице. 

„ Са жељом да наш Главни град крене стазама истинског успјеха и развоја, вођен јавним, а не било чијим партикуларним политичким интересима, од срца честитам свим грађанкама и грађанима празник Дана ослобођења Подгорице", указао је потпредсједник Владе Дритан Абазовић. 

Он је истакао да Подгорица може много више и много боље, а да је за то неопходно само више разумијевања и бриге, а мање неодговорности и расипничког односа. 

„ Потребан нам је град свих грађана, који једнако води рачуна о свима и који уважава потребе својих становника. Потребна нам је транспарентна и отворена, а не заробљена градска управа, са мјесним заједницама које су центар окупљања и надметања здравих идеја. Треба нам Град стабилних финансија, који не зависи ни од кога и који се не препознаје по великим дуговима и дефицитима. Нашем Главном граду треба ново ослобођење, овог пута од партијских стега и наметнутих центара моћи, како би засијао у свом пуном сјају - шта и припада центру наше поносне и прелијепе државе", указао је др Абазовић.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?