Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Кривокапић честитао Дан Општине Бијело Поље

Предсједник Владе Црне Горе проф. др Здравко Кривокапић честитао је у име Владе Црне Горе и своје име, 3. јануар Дан Општине Бијело Поље, предсједнику Општине Петру Смоловићу, предсједници Скупштине општине Немши Омерхоџић, одборницима Скупштине општине и свим грађанкама и грађанима Бијелог Поља.

„Увјерен сам да ће локална самоуправа и грађани Бијелог Поља, уз пуну подршку Владе Црне Горе, ваш град учинити мјестом за сигуран живот са добром перспективом и обезбиједити напредак и животни стандард раван европском.

Циљ нам је да Црна Гора буде заједница остварених и задовољних појединаца, који ће се спремно суочавати са изазовима и налазити за њих рјешења, без обзира на то да ли су они из приватне или јавне сфере.

Сигуран сам да ћемо заједничким залагањима успјети да остваримо зацртане циљеве, како за нови период развоја Бијелог Поља, тако и цијеле Црне Горе“, наводи се у честитки предсједника Владе проф. др Здравка Кривокапића.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?