Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Абазовић честитао Дан Општине Бијело Поље

Објављено: 03.01.2021. 09:30 Аутор: Кабинет потпредсједника Владе Црне Горе

Потпредсједник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић честитао је Дан Општине Бијело Поље.

„Бијело Поље је град изванредних могућности и његове потенцијале треба искористити на добробит свих грађанки и грађана тог града, сјевера Црне Горе, али и цјелокупне државе", саопштио је Абазовић. 

Влада Црне Горе ће бити посвећена рјешавању онога што највише мучи грађане Бијелог Поља, а то је недостатак радних мјеста и исељавање младих и способних људи. 

На туристичкој мапи Црне Горе Бијело Поље до сада није било посебно атрактивно подручје. Дубоко сам увјерен да ће, адаптацијом Ђаловића пећине, туризам у Бијелом Пољу процвјетати, а да ће оно постати локомотива развоја сјевера Црне Горе. Град са природним потенцијалима и географском позицијом какво је Бијело Поље је предодређен да буде економски центар ширег региона, казао је Абазовић. 

Абазовић је нагласио да је Бијело Поље вјековима било примјер мултивјерског и мултинационалног суживота и да је то једна од највећих вриједности које један град може имати.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?