Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Кривокапић разговарао са Ђукановићем, Бечићем и Абазовићем

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић, предсједник Скупштине Алекса Бечић, предсједник Владе Здравко Кривокапић и потпредсједник Владе Дритан Абазовић разговарали су на састанку, који је иницирао премијер Кривокапић о питањима која су национално важна и за власт и за опозицију, и за све грађане Црне Горе.

На састанку су размотрена питања која се тичу функционалности државе, институција и њиховог даљег развоја, без чега нема ни демократског ни економског напретка земље. Исказана је спремност да се тај интерес слиједи као заједнички национални интерес и унапређује заједничка одговорност према потреби даљег развоја Црне Горе као европског друштва, квалитетнијег животног стандарда и слободе појединца. 

Разговарано је и о питањима која су била предмет неразумијевања у првим етапама функционисања кохабитације и исказана је спремност да се већом иницијативношћу за сарадњу и конструктивношћу у дијалогу унапређују и стварају услови да имамо модел кохабитације, који ће водити ефикаснијем функционисању власти и доприносити квалитетнијем легитимисању Црне Горе и њене демократије у међународној јавности.

Krivokapić razgovarao sa Đukanovićem, Bečićem i Abazovićem (15.01.2021.)
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?