Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Абазовић угостио функционере СПП: Исправићемо системску неправду учињену сјеверу Црне Горе

Објављено: 22.01.2021. 00:00 Аутор: Кабинет потпредсједника Владе Црне Горе

Потпредсједник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић угостио је данас у свом кабинету потпредсједника Странке правде и помирења Сеида Хаџића, заједно са функционерима Арбеном Јакупијем и Алмиром Муратовићем.

Потпредсједник Абазовић је упознао госте са активностима које је Влада имала у првих 50 дана рада, као и са приоритетима у наредном периоду.

Потпредсједник Абазовић је са функционерима Странке правде и помирења разматрао питања која се тичу могућности улагања и развоја у сјевер Црне Горе. Потпредсједник Абазовић је навео да је у транзиционом периоду сјевер Црне Горе највише претрпио и да се те посљедице још увелико осјећају, што се најбоље огледа у великој миграцији становништва из сјеверних крајева наше државе. 

Потпредсједник Абазовић је казао да Влада мора посветити посебну пажњу сјеверу земље како би се исправила системска неправда која је учињена том крају.

Функционери Странке правде и помирења су се захвалили потпредсједнику Владе на пријему и навели да су у претходном периоду имали изврсну сарадњу са потпредсједником Владе др Дританом Абазовићем и његовом партијом. Они су исказали наду да ће се изврсна сарадња наставити и у наредном периоду, стављајући се на располагање Влади Црне Горе за сваки вид кооперативности у смислу развоја сјевера и државе Црне Горе.

Потпредсједник Абазовић и функционери Странке правде и помирења усагласили су се да су мањински народи неизоставан дио грађанске и мултиконфесионалне Црне Горе, те да ће се ова Влада са посебним сензибилитетом односити према њима.

Dritan Abazović - funkcioneri Stranke pravde i pomirenja (22.01.2021.)
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?