Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Абазовић угостио Ђеку: Рука пружена мањинским партијама

Објављено: 27.01.2021. 13:30 Аутор: Кабинет потпредсједника Владе Црне Горе

Потпредсједник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић данас је угостио посланика албанске коалиције "Једногласно" у Скупштини Црне Горе и лидера Демократске партије Фатмира Ђеку.

Потпредсједник Абазовић је упознао посланика Ђеку са активностима које је Влада имала у првих 40 дана рада, као и са приоритетима у наредном периоду.

Потпредсједник Абазовић је казао да нова Влада има несумњив сензибилитет за мањине и да је увијек отворена за сваку врсту сарадње са њима.

Посланик Фатмир Ђека је исказао захвалност на пријему и истакао да је у претходном периоду са потпредсједником Абазовићем и његовом партијом имао добру сарадњу, те да тако треба да се настави и у наредном периоду.

Потпредсједник Абазовић и посланик Ђека сагласили су се да нова Влада треба да обрати посебну пажњу на Општину Улцињ како би се на најбољи начин искористили огромни потенцијали за њен развој.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?