Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Абазовић са представницима СПУЦГ: Влада ће помоћи пензионерима

Објављено: 29.01.2021. 16:45 Аутор: Кабинет потпредсједника Владе Црне Горе

Потпредсједник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић угостио је данас у свом кабинету представнике Савеза удружења пензинера Црне Горе, предсједника Бранка Вешовића, потпредсједнике Илију Станишића и Ивана Крсмановића.

Потпредсједник Абазовић је исказао задовољство што је у прилици да са представницима пензионера поразговара о материјалном статусу, нарочито оних најугроженијих категорија те популације. У том смислу, потпредсједник је искористио прилику да представнике СУПЦГ упозна са четвртим пакетом мјера који је усвојен на јучерашњој сједници, а који је представио министар економског развоја Јаков Милатовић. Потпредсједник је представницима СПУЦГ казао да је четвртим пакетом мјера помоћи Влада, између осталог, обезбиједила краткорочну помоћ за 50000 пензионера.

Потпредсједник Абазовић је казао да Влада тиме жели послати јасну поруку да мисли на пензионере и социјално угрожене категорије у Црној Гори, те да ће наставити да се одговорно опходи према њима.

Представници СПУЦГ су се потпредсједнику Абазовићу захвалили на пријему и прилици да саопште потпредсједнику о проблемима са којима се сусријеће њихова организација.

Потпредсједник Абазовић и представници Савеза удружења пензионера Црне Горе разговарали о могућностима развоја сарадње са Владом и активностима које би олакшале рад и функционисање удружења пензионера.

Dritan Abazović - Udruženje penzionera (29.01.2021.)
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?