Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар „Израда закона и других прописа у складу са Правно-техничким правилима за израду прописа и Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније”

Објављено: 25.03.2022. 15:28 Аутор: СЗЗ
Секретаријат за законодавство је 21. и 22. марта 2022. године, у Управи за кадрове, одржао семинар на тему „Израда закона и других прописа у складу са Правно-техничким правилима за израду прописа и Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније”, која је предвиђена Општим програмом обуке државних службеника и намјештеника и Календаром обука за реализацију овог програма.
Предавачи на семинару били су Никола Марковић, помоћник секретарке – руководилац Сектора за прописе из области саобраћаја, туризма, екологије  и пољопривреде и Јелена Дајевић, самостална савјетница у Сектору за прописе из области економије и финансија.
Семинару су присуствовали представници Министарства финансија и социјалног старања, Министарства унутрашњих послова, Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма, Секретаријата Тужилачког савјета, Фонда ПИО, Управе за статистику, Управе јавних радова, Управе за спорт и младе, Управе за сарадњу са дијаспором – исељеницима, Управе за кадрове и Завода за метрологију.
Учесници семинара су показали заинтересованост за ову тему, активно су слушали и учествовали у раду на конкретним примјерима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?