Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за полазнике петог циклуса Програма образовања за стицање кључних вјештина за управљање људским ресурсима

Објављено: 07.07.2022. 14:25 Аутор: узк
Управа за кадрове организује пети циклус Програма образовања за стицање кључних вјештина за управљање људским ресурсима.

Програмом су обухваћене обуке кроз 3 тематске цјелине:
- Функција управљања људским ресурсима;
- Законска регулатива у области управљања људскм ресурсима;
- Димензије управљања људским ресурсима,

које ће у периоду од септембра до децембра 2022.године реализовати тим предавача/тренера, еминентних стручњака из наведених области. Обуке ће се реализовати два пута седмично, сваке сриједе и четвртка.
Програм је намијењен државним и локалним службеницима који желе да стекну, односно унаприједе знања и вјештине у области управљања људским ресурсима и исте примијене у свом даљем раду. Предност имају службеници запослени у јединицама за управљање људским ресурсима или они у чијем је опису радног мјеста управљање људским ресурсима.

УСЛОВИ ЗА ПРИЈАВУ:
- ВИИ-1 ниво образовања;
- радно искуство у трајању од 3 године на пословима управљања људским ресурсима

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА:
- попуњен пријавни образац;
- писмо подршке непосредног руководиоца;

Планирано је да се Програм реализује у сали. За случај да се Програм реализује онлине, од полазника се очекује да обезбједи техничке услове како би несметано похађао Програм (интернет, камеру и микрофон на уређају са којег ће пратити обуку).

На крају Програма обуке, полазнике очекује полагање испита. Завршном испиту могу приступити полазници који су похађали минимум 80% програма обуке и добити потврду о стеченој кључној вјештини.

РОК И НАЧИН ПРИЈАВЕ
Рок за пријаву тече од дана објаве јавног позива, 07. јула 2022.године и траје до 07. августа 2022.године.
Пријављивање се врши слањем попуњеног пријавног формулара и писма подршке непосредног руководиоца на маил адресу бојана.сцепановиц@хрма.ме

КООРДИНАТОРКА ПРОГРАМА
Бојана Шћепановић, Сектор за обуку и развој кадрова, Управа за кадрове; контакт тел: 063 231 038; бојана.сцепановиц@хрма.ме




Да ли вам је садржај ове странице био од користи?