Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић и министар правде Мираш Радовић учествоваће на Форуму министара унутрашњих послова и правде ЕУ - Западни Балкан у Загребу

Објављено: 05.11.2008. 20:30 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић и министар правде Мираш Радовић ће 6. и 7. новембра 2008. године у Загребу, учествовати на Форуму министара унутрашњих послова и правде ЕУ-Западни Балкан.

Министри Каламперовић и Радовић ће на овом засиједању Форума Европска унија-Западни Балкан, који организује Француска у сарадњи са будућим предсједавајућим ЕУ, Чешком и Шведском имати прилику да, са домаћинима из ЕУ, размотре напредак који су земље Западног Балкана оствариле у области правосудја и унутрашњих послова у протеклом периоду, са посебним акцентом на теме: гранични криминал, трговина оружјем и трговина људима.

Поред министара унутрашњих послова и правде Европске уније и Западног Балкана, на Форуму ће учествовати потпредсједник Европске Комисије за правду, слободу и сигурност, господин Жак Баро, представници Секретаријата Савјета ЕУ, ФРОНТЕX-а, ЕУРОПОЛ-а, ЕУРОЈУСТ-а, СЕЦИ-а и Регионалног савјета сарадње.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?