Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Донаторска конференција "Подршка реформи правосуђа у Црној Гори"

Објављено: 08.02.2008. 19:57 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарство правде Црне Горе, уз подршку Канцеларије Програма Уједињених нација за развој (УНДП) у Црној Гори, организује у понедјељак 11. фебруара 2008. године, донаторску конференцију "Подршка реформи правосуђа у Црној Гори".

Циљ конференције је да се представе усвојени Акциони план за реформу правосуђа (2007-2012) и активности на његовој реализацији, те да се сви релевантни представници донаторске заједнице (амбасаде и међународне организације) подстакну да подрже црногорско правосуђе и дају допринос његовој реформи током наступајућег петогодишњег периода.

Конференцију ће отворити уводним излагањем министар правде Црне Горе Мираш Радовић, након којег ће се присутнима обратити предсједница Врховног суда Весна Меденица, в.д. врховног државног тужиоца Татјана Марковић и в.д. сталног представника УНДП и в.д. координатора система УН у Црној Гори Гарет Танкосић Кели. Акциони план за реформу правосуђа представиће замјеница министра правде Бранка Лакочевић.

Донаторска конференција ће бити одржана у Хотелу "Црна Гора", са почетком у 11,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?