Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједница Владе Црне Горе Гордана Ђуровић примиће директорицу Директората за политичка питања и сарадњу Савјета Европе Клаудију Лућани

Објављено: 04.03.2008. 01:26 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе Црне Горе Гордана Ђуровић примиће у уторак, 04. марта 2008. године, директора Директората за политичка питања и сарадњу Савјета Европе Клаудију Лућани, која борави у службеној посјети Црној Гори. Разговори ће бити одржани у кабинету потпредсједнице Ђуровић, са почетком у 10,15 сати.

Госпођу Лућани примиће и директор Управе за кадрове Светлана Вуковић (у 14,30), министар унутрашњих послова Јусуф Каламперовић (15,15), министар за заштиту људских и мањинских права Фуад Нимани (16,00) и министар културе, спорта и медија Бранислав Мићуновић (у 16,45 сати). Разговори ће бити одржани у кабинетима црногорских званичника.

Почетак разговора можете снимити. За снимање код потпредсједнице Ђуровић можете акредитовати сниматеље код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.

Након разговора биће објављена саопштења за јавност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?