Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Округли сто о Нацрту националног програма за интеграцију у Подгорици и Бијелом Пољу

Објављено: 04.05.2008. 22:08 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Секретаријат за европске интеграције, у сарадњи са Привредном комором Црне Горе, организује у понедељак, 5. маја 2008. године округли сто о Нацрту националног програма за интеграцију за представнике бизниса, бизнис асоцијација, синдиката и Општине Подгорица. Округли сто ће бити одржан у Привредној комори Црне Горе, са почетком у 9,00 сати.

У понедељак, 5. маја 2008. године јавна расправа биће одржана у Бијелом Пољу, на Економском факултету - студије менаџмента, ул Слободе, са почетком у 17,00 сати.

Након презентације коју ће одржати потпредсједник Владе за европске интеграције проф. др Гордане Дјуровић и представници радних група који су учествовали у припреми Нацрта документа, слиједи расправа у којој се очекују сугестије, кометари и питања.

Влада Црне Горе је на сједници одржаној 10.априла 2008.г утврдила Нацрт Националног програма за интеграцију Црне Горе у Европску унију за период 2008 2012. године. У циљу остваривања сарадње са свим структурама друштва, као и добијања што квалитетнијег документа, Секретаријат за европске интеграције реализује Програм јавне расправе за представнике законодавне власти и политичких партија, стручне јавности, државних и правосудних органа, локалне самоуправе, невладиних организација, академских институција, бизнис асоцијација, представнике држава чланица ЕУ, представнике институција ЕУ, као и представнике медјународних организација.

Скупови су отворени за медије.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?