Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе за економску политику Вујица Лазовић примиће делегацију италијанских привредника коју предводи члан Европског парламента Марћело Вернола

Објављено: 10.07.2008. 00:05 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе за економску политику проф. др Вујица Лазовић примиће у четвртак, 10. јула 2008, делегацију италијанских привредника коју предводи члан Европског парламента Марћело Вернола.

На састанку ће бити размотрене могућности за повећање учешћа италијанског капитала у укупним страним директним инвестицијама у Црној Гори и интезивирање привредне и трговинске сарадње, што би представљало корак више у постизању добрих економских и политичких односа између двије сусједне земље. Посебан итерес за инвестирање показале су енергетске компаније, чији су представници у саставу италијанске делегације. Ријеч је о Марсеглиа Групи, Амгас Фоггиа СПА, Системи Енергетици, Соргениа Групи, ЦЕТМА, итд. које се највећим дијелом баве производњом, дистрибуцијом и преносом електричне енергије и природног гаса, истраживањем и инжињерингом у индустрији и информатичким технологијама, пројектовањем и изградњом, туризмом и истраживањем тржишта.

Састанак ће бити одржан у сали 167 на И спрату, са почетком 16.00 сати. Почетак разговора можете снимити, а након састанка биће објављено саопштење за јавност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?