Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за новинаре поводом представљања резултата истраживања Оцјена интегритета и капацитета правосудног система у Црној Гори

Објављено: 07.10.2008. 21:30 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Управа за антикорупцијску иницијативу и Канцеларија Програма Уједињених нација за развој (УНДП) у Црној Гори, одржаће у сриједу 8. октобра 2008. године конференцију за новинаре, на којој ће бити представљени резултати истраживања Оцјена интегритета и капацитета правосудног система у Црној Гори, које је за потребе Управе и УНДП-а реализовао Центар за предузетништво и економски развој (ЦЕЕД).

О извјештају ће говорити директорка Управе за антикорупцијску иницијативу мр Весна Ратковић, руководилац тима УНДП за развој друштва Миодраг Драгишић и извршна директорка ЦЕЕД др Драгана Радевић.

Конференција ће се одржати у пресс сали ЦЕЕД-а (Краља Николе 27а/4 спрат Пословни центар Челебић) са почетком у 11,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?