Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар угостиће побједника Националног такмичења за најљепше писмо Филипа Латковића

Објављено: 15.10.2008. 20:00 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар угостиће у четвртак, 16. октобра 2008, побједника Националног такмичења за најљепше писмо Филипа Латковића.

Национално такмичење за најљепше писмо, које организује Пошта Црне Горе, дио је Међународног такмичења које већ 37 година организује Свјетски поштански савез у сарадњи са УНЕСЦО-ом. Филип Латковић, прошлогодишњи ученик ВИИИ-2 разреда Основне Школе Народни херој Саво Илић, постигао је изузетан успјех и освојио Прво почасно признање на међународном такмичењу за најљепши рад на тему Напиши некоме писмо и објасни му зашто је свијету потребна толеранција.

Генерални директор Свјетског поштанског савеза писмом је честитао министру Ломпару успјех нашег кандидата, уз очекивање да ће кандидати из Црне Горе и наредне године учествовати на том такмичењу.

Министар Ломпар ће угостити Филипа Латковића и његове родитеље у Министарству саобраћаја, поморства и телекомуникација, честитати му на постигнутом успјеху и пригодним поклоном захвалити на успјешном представљању Црне Горе у тој занимљивој манифестацији.

Конференција за новинаре биће одржана у Министарству саобраћаја, поморства и телекомуникација у 10,00 сати. Акредитације треба извршити у служби за односе са јавношћу Министарства, на тел: 482-197.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?