Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Споразума о научној и технолошкој сарадњи између Владе Црне Горе и Савјета министара Републике Албаније

Објављено: 15.12.2008. 23:16 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У уторак, 16. децембра 2008. године биће потписан Споразум о научној и технолошкој сарадњи између Владе Црне Горе и Савјета министара Републике Албаније.

Споразум ће потписати министар просвјете и науке Црне Горе проф. др Сретен Шкулетић и министар просвјете и науке Републике Албаније Фатос Беја.

Тим Споразумом створиће се услови за унапређење билатералне научно-технолошке сарадње на основу узајамне користи и једнакости у областима које се односе на научно-технолошке развојне програме и пројекте, размјену истраживача и експерата, размјену научних и технолошких информација и документације, заједничко коришњење опреме и материјала неопходних за остваривање сарадње, организовање и учешће на заједничким конференцијама, образовање заједничких научно-истраживачких центара и привремених научно-истраживачких група, као и на друге облике научне и технолошке сарадње о којима се уговорне стране могу међусобно договорити.

Потписивање Споразума биће обављено у Министарству просвјете и науке, у 13,30 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?