Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Презентација пројекта "Анализа ефеката досадашње приватизације у Црној Гори"

Објављено: 02.03.2009. 20:00 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У Подгорици ће, у уторак 3. марта 2009. године, бити одржана презентација пројекта "Анализа ефеката досадашње приватизације у Црној Гори".

Циљ пројекта, чији је наручилац Влада Црне Горе, односно Савјет за приватизацију, је анализа досадашњих резултата приватизације и утврђивање њеног доприноса економском напретку земље, промјени и модернизацији структуре црногорске привреде, повећању запослености и јаснијем дефинисању основног развојног профила и развојних приоритета. Обрађивач пројекта је конзорцијум који чине Економски факултет из Подгорице, Економски факултет из Београда и Економски факултет из Љубљане.

Чланови пројектног тима презентираће резултате пројекта, којој ће, осим чланова Савјета за приватизацију, присуствовати представници институција које су посредно или непосредно укључене у процес приватизације.

Први дио презентације (излагање чланова пројектног тима) је отворен за медије. Предсједник Савјета за приватизацију проф. др Вујица Лазовић и шеф пројектног тима проф. др Анђелко Лојпур, даће у 11. 00 сати изјаве за медије.

Презентација ће се одржати у Сали Медитеран на Економском факултету у Подгорици, у 10.00 сати.

Овдје можете наћи агенду презентације.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?