Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић отвориће први секторски донаторски координациони састанак

Објављено: 27.05.2009. 20:42 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић отвориће у четвртак, 28. маја, Први секторски донаторски координациони састанак, на којем ће се презентовати актуелни пројекти и предлози пројектних идеја из области заштите животне средине и комуналних дјелатности. Састанак ће бити одржан у згради Владе Црне Горе, у Великој конгресној Сали , у 09.30 сати и биће отворен за медије.

Циљ састанка је унапрјеђење сарадње, синхронизовање и координација активности између надлежних институција јавне управе у Црној Гори и међународне донаторске и финансијске заједнице на реализацији пројеката у наведеним областима.

Представницима међународне донаторске и финансијске заједнице биће представљени планирани пројекти и пројекти чија је реализација у току. Разговараће се и о предлозима пројектних идеја и начинима њиховог финансирања, односно могућностима донаторске подршке у циљу стварања одговарајућег законодавног, институционалног и инфраструктурног оквира заштите животне средине у Црној Гори.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?