Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар рада и социјалног старања др Суад Нумановић боравиће у радној посјети Дневном центру Тиса у Бијелом Пољу и одржати састанак са директорима центара за социјални рад

Објављено: 08.09.2009. 16:15 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар рада и социјалног старања др Суад Нумановић сјутра ће боравити у радној посјети Бијелом Пољу. Том приликом, министар Нумановић ће обићи Дневни центар за дјецу са сметњама у развоју Тиса.

Планиран је и радни састанак са директорима центара за социјални рад за општине: Бијело Поље и Мојковац, Беране и Андријевица, Пљевља и Жабљак, Рожаје и Плав. На састанку ће бити ријечи о активностима које центри за социјални рад спроводе у дијелу примјене закона у социјалној и дјечјој заштити, као и активностима на развоју система социјалне и дјечје заштите у овим општинама.

Посјета Дневном центру Тиса планирана је у 10.00 сати, а састанак са директорима центара за социјални рад у Центру за културу Бијело Поље у 11.00 сати.

Министар Нумановић ће се, након састанка, обратити новинарима у Центру за културу Бијело Поље, у 13.00 сати.

ПР служба
Министарства рада и социјалног старања
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?