Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Годишњи преглед активности у оквиру имплементације пројекта Подршка спровођењу Стратегије за борбу против ХИВ/АИДС у Црној Гори

Објављено: 05.10.2009. 18:00 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Годишњи преглед активности на имплементацији пројекта Подршка спровођењу Стратегије за борбу против ХИВ/АИДС у Црној Гори, одржаће се од 06 - 09. октобра 2009. године у Хотелу Маестрал у Милочеру, са почетком у 9,00 сати.

Циљ састанка је анализа имплементације пројектних активности током треће пројектне године (август 2008 - јул 2009. године). Истовремено, то је и прилика да се размотре могућности за унапређење рада у оквиру наведеног пројекта. Састанку ће присуствовати представници свих организација и установа који су партнери у спровођењу пројеката, као и представници институција које на индиректан начин могу допринијети јачању националног одговора на проблем ХИВ/АИДС-а.

Пројекат Подршка спровођењу Стратегије за борбу против ХИВ/АИДС у Црној Гори започет је 1. августа 2006. године и трајаће 4 године. Финансијски га је подржао и Глобални фонд за борбу против АИДС-а, туберкулозе и маларије, а спроводи се уз помоћ УНДП-а.

Заинтересовани новинари могу, након отварања, узети изјаве од учесника, у времену од 10, 30 - 11,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?