Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Свечаност поводом полагања камена темељца за изградњу спортске хале и стрељане у Даниловграду

Објављено: 30.10.2009. 00:48 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Полицијска академија организује у петак, 30. октобра 2009. године, свечаност поводом полагања камена темељца за изградњу спортске хале и стрељане у Даниловграду.

На церемонији која ће бити одржана на простору Полицијске академије у 11.00 сати, свечано полагање камена темељца обавиће министар унутрашњих послова и јавне управе Иван Брајовић и замјеник шефа Делегације Европске комисије у Црној Гори Клајв Рамболд.

Истог дана, у Дому културе у Даниловграду биће промовисана друга генерација полазника Основног полицијског образовања. На свечаности која ће бити одржана у 12.30 сати, полазницима и гостима обратиће се министар унутрашњих послова и јавне управе Иван Брајовић.

Свечаности ће присуствовати представници МУП-а и Управе полиције, као и представници правосудних органа, међународних организација у Црној Гори и сарадници и партнери Полицијске академије.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?