Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Дводневни семинар Борба против корупције у јавној управи

Објављено: 03.03.2008. 21:19 Аутор: Насловна страна
Управа за кадрове организује дводневни семинар Борба против корупције у јавној управи, намјењен свим запосленим у државној управи. Напомињемо, да је Закључком Владе ЦГ бр 03-9817/2 од 11. јануара 2007. године УЗК задужена, измедју осталих, да обједини обуку свих укључених у борбу против корупције, и да је сходно томе, уз ангажовање медјународних експереата утврдјен и Програм обуке борбе против корупције и у оквиру њега и семинар Борба против корупције у јавној управи.

Предавачи на семинару ће бити стручњаци из различитих области функционисања јавне управе у чијем опису посла је примјена и спроводјење антикоруптивних мјера.

Семинар ће отворити директорица Управе за кадрове гдја Светлана Вуковић и директорица Управе за антикорупцијску иницијативу мр Весна Ратковић, која ће уједно бити и предавач на семинару

Семинар ће се одржати 04. и 05. марта 2008. године у Подгорици у згради Управе за кадрове, ул Јована Томашевића бб, са почетком у 09,30 часова.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?