Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Одржана сједница Тендерске комисије за спровођење поступка докапитализације Електропривреде Црне Горе

Објављено: 19.09.2008. 00:25 Аутор: Насловна страна
На сједници Тендерске комисије за спровођење поступка докапитализације Електропривреде Црне Горе, која је одржана данас, извршена је оцјена и рангирање понуда на тендеру за избор финансијског и правног савјетника за припрему и реализацију поступка докапитализације Електропривреде Црне Горе А.Д. Никшић.

На основу позива за учешће на тендеру, понуде за финансијског и правног савјетника је доставило 7 изузетно квалитетних и реномираних међународних компанија: АБН АМРО Цорпорате Финанце Лимитед, Лондон, Велика Британија; Ерсте Цорпорате Финанце А.С., Праг, Чешка република; Уницредит маркетс & Инвестмент банкинг Загребачка банка дд, Загреб, Хрватска; Еуропеан Приватизатион анд Инвестмент Цорпоратион- ЕПИЦ, Беч, Аустрија; Раиффеисен Конзорцијум, Беч, Аустрија и ИНГ банк, Лондон, Велика Британија.

Након укупне оцјене понуда (техничких и финансијских), на основу унапријед утврђених критеријума наведених у тендерској документацији, понуда компаније Уницредит маркетс & Инвестмент банкинг Загребачка банка дд, Загреб, која је нарочито у финансијском дијелу била изузетно повољна, оцијењена је као прворангирана, уз сљедећу ранг листу квалификованих понуда: Уницредит маркетс & Инвестмент банкинг Загребачка банка дд, Загреб, Хрватска АБН АМРО Цорпорате Финанце Лимитед, Лондон Раиффеисен Конзорцијум, Беч, Аустрија ИНГ банк, Лондон, Велика Британија.

Тендерска комисија ће, у складу са тендерским правилима, прворангираног понуђача позвати на преговоре око закључења Уговора.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?