Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Црногорска делегација на састанку Привременог пододбора за економска и финансијска питања и статистику у Бриселу

Објављено: 21.10.2008. 20:45 Аутор: Насловна страна
Црногорска делегација, коју предводи помоћник министра финансија Милорад Катнић, а у којој се налазе и представници Министарства финанисја, Секретаријата за европске интеграције, Комисије за хартије од вриједности, Агенције за надзор и контролу осигурања, Монстата, Државне ревизорске институције и Агенције за преструктурирање привреде и страна улагања, учествоваће 24. октобра у Бриселу на састанку Привременог пододбора за економска и финансијска питања и статистику, који се организује у оквиру Унапријеђеног сталног дијалога са Европском комисијом.

На састанку ће бити дискутовано о макроекономској стабилности у Црној Гори, јавним финансијама, сарадњи са међународним финансијским институцијама, кретањима на финансијском тржишту, јавној финансијској и интерној контроли, статистици, као и о прогресу који је Црна Гора остварила у складу са обавезама из Споразума о стабилизацији и придруживању.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?