Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Састанак са представницима Свјетске здравствене организације

Објављено: 28.02.2008. 17:17 Аутор: Насловна страна
Министар здравља, рада и социјалног старања доц. др Миодраг Радуновић одржао је састанак са г-ђом Јеррy МцWеенеy и др Борисом Ребац, представницима Свјетске здравствене организације који бораве у Црној Гори. Састанак је организован у циљу поновног активирања државне канцеларије те организације која је од великог значај за самосталну државу Црну Гору, а у циљу унапређења сарадње са Свјетском здравственом организацијом и грађење нових односа којима постајемо дио међународне заједнице.
У септембру 2007. године потписан је Споразум о двогодишњој сарадњи (БЦА за 2008-2009.) са Регионалном канцеларијом Свјетске здравствене организације за Европу, дефинисани су приоритети у сарадњи у складу са глобалним циљевима и здравственој политици Црне Горе, и у наредном периоду се очекује активан рад на имплементацији прузетих обавеза.

Конкурс за упражњено мјесто за шефа државне канцеларије Свјетске здравствене организације у Црној Гори изашао је 20. фебруара и траје до 12. марта 2008. године.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?