Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар здравља, рада и социјалног старања доц.др Миодраг Радуновић боравиће сјутра у радној посјети Општини Никшић

Објављено: 01.12.2008. 23:25 Аутор: Насловна страна
Министар здравља, рада и социјалног старања доц. др Миодраг Радуновић боравиће у уторак, 02. децембра 2008. године, у радној посјети Никшићу.

Током те посјете, министар Радуновић ће се састати са предсједником Општине Небојшом Радојичићем, предстваницима локалне самоуправе, директорима здравстених установа, представницима НВО сектора, пензионерима и инвалидним лицима. Између осталог, сусрешће се са директором Центра за социјални рад Драгом Спајићем, предсједницом Удружења за помоћ лицима ометеним у психофизичком развоју Милушом Жугић, као и са предсједницима Организације слијепих за Никшић, Шавник и Плужине и представницима НВО Плегија Гораном Мацановићем и Миленком Војичићем. Тема разговора је статус инвалидних лица у локалној заједници, израда локалног плана акције у области инвалидности и изградња Дневног центра за дјецу ометену у развоју.

Након тога, министар Радуновић и предсједник Радојичић разговараће са предсједником Удружења пензионера Иваном Крсмановићем о изградњи новог Дома пензионера, помоћи у раду Удружења пензионера, усклађивању пензија, смањењу стопе доприноса и рјешавању стамбених питања.

Министар ће се, током боравка у Никшићу, састати и са директорима здравствених уснова - Дома здравља др Слободаном Томићем, Опште болнице - др Илијом Ашанином и Специјалне болнице за плућне болести Др Јован БулајићБрезовик, прим. др Радованом Мијановићем, са којима ће разговарати о тренутној ситуацији у тим здравственим установама, потребама и проблемима, као и рјешавању стамбених питања љекара.

Изјава за медије предвиђена је у у Сали 3 Општине Никшић, у 15,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?