Честитка за Дан општине Тиват

Поводом 21. новембра, Дана општине Тиват, упућујем најискреније честитке предсједнику Општине Жељку Комненовићу, предсједнику Скупштине општине Миљану Марковићу и свим грађанкама и грађанима Тивта.

Данашњи дан је прилика да се присјетимо наших храбрих предака који су несебичним приношењем жртве Народноослободилачкој борби и антифашизму поставили темеље на којима почива слободарски и мултикултурални дух града који данас представља симбол модерног развоја Црне Горе и једну од њених најзначајњих туристичких дестинација, прожету космополитским духом људи из читавог свијета којима Тиват свакодневно отвара своја врата.

Вјерујем да ће кроз даљу сарадњу Владе и локалне самоуправе резултати постигнути у претходном периоду допринијети и будућим успјесима, те да ће нове инвестиције и развојни пројекти додатно унаприједити локалну економију и привреду и трасирати пут ка новим визијама развоја, дајући тиме допринос бољем и квалитетнијем животу свих грађана Општине.

Још једном, упућујем честитке поводом Дана општине, уз жељу да га грађанке и грађани Тивта проведу у духу заједништва и узајамног поштовања.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?