Рекапитулари

Рекапитулари исплата корисницима борачке и инвалидске заштите и материјалних давања и услуга из области социјалне и дјечје заштите.

Додатак за дјецу до 18 година

Пријава родитеља/старатеља дјеце до 18. година за остваривање права на додатак за дјецу почела је 4. јула 2022. године у центрима за социјални рад. Примјена права почиње од 1. октобра, а прва исплата је средином новембра 2022. године.

Регионални стамбени програм (РХП)

У Црној Гори, Регионални стамбени програм пружа трајна стамбена рјешења најугроженијим расељеним и интерно расељеним лицима кроз локалне интеграције или унутар институција система социјалне заштите.

Актуелности

Јавни позиви/Конкурси

Адмир Адровић

Адмир Адровић

Адмир Адровић је рођен у Рожајама 07. јуна 1982. године. Основну и средњу школу завршио је у Рожајама. Дипломирао је на Економском факултету у Подгорици.
Детаљније

Шта ради Министарство рада и социјалног старања?

Министарство рада и социјалног старања надлежно је за припремање предлога прописа из области радних односа, тржишта рада, социјалне политике и пензијског и инвалидског осигурања. Министарство врши надзор над Заводом за запошљавање, Фондом ПИО, Фондом рада и центрима и установама социјалне и дјечје заштите.

Пратите нас

Руководећи тим

Едина Дешић

Државна секретарка

Министарство рада и социјалног старања

Адис Пепић

Секретар

Министарство рада и социјалног старања

Контакт

Министарство рада и социјалног старања

Кабинет министра

Телефон:+382 020 482 305